Picit még alszik a TV2, de itt a tavaszi műsorrendje

Trend, Állati frizurával Duettezik Liptai Claudia, a nagy duett
Vágólapra másolva!
Lesz Nagy Duett, és Kismenők címen indul a gyerekes tehetségkutató. Visszatér új részekkel a Hal a tortán, és jön a Red Carpet. Hogy mi az? Olvasson tovább!
Vágólapra másolva!

Áprilisban visszahozza A Nagy Duett című műsorát a TV2, ennek korábban is jó nézettsége volt. Liptai Claudia és Majka lesznek a műsorvezetők, 24 ismert ember, 12 pár próbál színpadon maradni, és új lesz a zsűri is.

A Kismenők című tehetséggondozó produkciót - ahogy várható volt - Ördög Nóra kapta, maga mellé pedig Tillát. Ez a show szintén áprilisban rajtol, akárcsak az Összezárva Friderikusszal harmadik évadja.

Liptai Claudia visszatér Forrás: TV2

Hétköznap este új epizódokkal tér vissza a Hal a tortán - A küldetés egy különös csavarral, ugyanis Kovács Lázár séf meglepő feladatot ad hétről hétre a játékosoknak. "Miután hírességeink kifőzőcskézték magukat, eddig ismeretlen kihívás elé állítjuk Magyarország sztárpárjait egy vadonatúj gameshow formájában. A Drágám, add az életed! című műsorban a hölgyek különböző próbatételek teljesítésével tesztelik párjaik rátermettségét" - áll a leírásban. Ez a reality már márciusban visszatér.

Új esti show a régi romjain

Folytatódik a SuperTV2 celeb-realityje, az Édes Élet, hétköznap este pedig jelentkezik a Red Carpet című sztárhíradó. Indul a Showtime Hajdú Péterrel. "Sztárjainkra olyan megpróbáltatások, játékos kihívások várnak a kéthetente jelentkező produkcióban, amilyenek magyar televízióban eddig még nem voltak láthatóak" - így szól az ígéret.

Tematikus műsorokban sem lesz hiány tavasszal, újdonságként indul többek között az Ízes élet Pataky Péter séf vezetésével a gasztro-műsorok kedvelőinek, valamint új műsorvezetővel, Erdélyi Mónikával folytatódik az Egészség Klinika. Az autók szerelmeseit Istenes László várja az a'la Car-ban, a divatkedvelőket a Tűsarok Orosz Barbarával és természetesen a Trendmánia Görög Zitával, míg az otthonszépítés iránt érdeklődőket az Otthon a kertben és a Falforgatók című magazinok.

Nem szűnik meg a Jóban Rosszban

Minden hétköznap új epizódokkal folytatódik a TV2 saját gyártású szappanoperája, valamint számos országos tévépremier is képernyőre kerül. Új részekkel jön a Sherlock és Watson (Elementary) a TV2-re, de Halle Berry is látható lesz A létezés határa (Extant) című sci-fi sorozatban a FEM3 műsorán. Leadják A halál kardját (The Bastard Executioner) és a Bukott angyalokat (Dominion) a PRO4-en.