A Vatikán mellett szállta meg az ördög a gyereket

Outcast
Vágólapra másolva!
Robert Kirkman új, nagyszabású horrortörténete a Facebookon debütált, már több mint 80 ezren nézték meg online az Outcast első epizódját itthon. Az ördögűzős sorozatot Rómában mutatták meg a sajtónak, az Origo is a helyszínen járt.
Vágólapra másolva!

Az Outcast Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapuló horrortörténet, melynek főszerepét a Holtodiglan című filmből is ismert Patrick Fugit alakítja.

Kyle Barnes nem egy hétköznapi figura, gyermekkora óta küzd démonjaival,

minden pillanatban kísérti a múltja: édesanyját megszállta az ördög, rengeteget szenvedett és félt mellette. Idővel rájött különleges képességeire, de világa a mai napig kiszámíthatatlan, ijesztő és rettegéssel teli.

Outcast Forrás: FOX

Kyle az első epizódban egy démoni kisgyereken próbál segíteni, akit megszállt az ördög. A család hiába kéri a helyi prédikátor, Anderson tiszteletes (Philip Glenister) segítségét, sem a feszület, sem az ima nem használ a gonosz ellen.

Kyle próbál segíteni a kisfiún Forrás: FOX

Kyle is tudomást szerez a történtekről, el is megy hozzá, segíteni próbál - a fénytől rettegő kisgyerekkel komoly harcot vív. A tízrészes széria alatt igyekszik ő maga is megszabadulni az őt kísértő természetfeletti erőktől, ebben a vidéki pap segít neki.

Anderson tiszteletes (Philip Glenister) segítségét kérik Forrás: FOX

A karakter titokzatos, és minden cselekedetében van valami rejtélyes és nyomasztó -

szörnyű múltjából csak egy kis részletet ad az első rész, de felvillant sok kegyetlen pillanatot.

A főszereplő szeretne normális, hétköznapi életet élni, de az évad végére nem csak saját életét, de a világ sorsát is megváltoztatja.

Kyle szeretne hétköznapi életet élni, de nem megy könnyen Forrás: FOX

Az első rész már elérhető

A sorozatot Rómában mutatták meg először a közönségnek, a Vatikánhoz közeli helyszínen megjelentek az Outcast főszereplői és alkotói. Vörös szőnyegen vonultak be a színészek, a díszbemutatón részt vett Patrick Fugit, Philip Glenister, Kate Lyn Sheil, Wrenn Schmidt és Reg E. Cathey. A közönség és az Outcast szereplői koktélpartyn ünnepelték a szériát, a helyszínen többek közt osztrák, török, spanyol, angol, lengyel, argentin és magyar újságírók vettek részt a helyi olasz lapok képviselői mellett.

A sorozat színészei és alkotói a római bemutatón Forrás: FOX

Mutatunk még néhány képet a bemutatóról:

Az Outcast főszereplője, Patrick Fugit Forrás: FOX
Wrenn Schmidt a sorozat premierjén Forrás: FOX
Philip Glenister a vidéki papot alakítja Forrás: FOX
Reg E. Cathey nyomozóként lesz képernyőn Forrás: FOX

Robert Kirkman története egyszerre debütált 61 európai és afrikai országban május 20-án,

a Facebook Live szolgáltatásban több mint 80 ezer magyar néző nézte meg eddig a FOX oldalán.

Az első rész szinkronosan elérhető ezen a linken, a többit pedig június 6-tól a tévében lehet majd követni a FOX műsorán.