Luxusnyaralásra vágytak, egészen mást kaptak

Holiday Hijack - Ep 4 Jewellery shop owner 49-year-old Tracy from Essex and her three children
Jewellery shop owner 49-year-old Tracy from Essex and her three children
Vágólapra másolva!
Pár nyaralót eltérítettek egy új sorozatban, a TLC-n frissen indult Vakációeltérítés-ben luxusnyaralásra vágyóknak mutatják be a helyiek valós életkörülményeit.
Vágólapra másolva!

A TLC legújabb sorozatában, a július 12-én indult Vakációeltérítés-ben luxusimádó turistákat térítenek el eredeti tervüktől, és mutatják meg nekik, hogyan élnek a helyiek. Általában jóval szerényebb körülmények között, mint amire számítottak.

A csatorna azt ígéri, hogy a nyaralók „távol kerülve elegáns szállodáik kényelmétől megtapasztalják az utazási magazinok csillogó fényképei mögötti valóságot”.

Másra számítottak a turisták Forrás: TLC

„Az utazás felnyitja a szemüket és kihívások elé is állítja őket, miközben kényelmetlen tényeket tudnak meg a tömegturizmus valódi áráról, de ugyanakkor megismerik a helyi lakosokat és kultúrájukat is, távol a szállodák sterilizált világától” – folytatja a TLC.

A nyaralóknak tehát azokat a körülményeket kell kibírniuk, amelyek közt a helyiek élnek az olyan egzotikus nyaralóhelyeken, mint Gambia, a Maldív-szigetek vagy épp a Karib-tenger világa.