Nem átverésből kavar a hollywoodi sztárpár

Tom Hiddleston
Vágólapra másolva!
Miután együtt romantikáztak egy tengerparti sziklán, a fél világ azt találgatta, vajon tényleg összejött-e Tom Hiddleston, a Bosszúállók-filmek Lokija és a The Night Manager című sorozat friss Emmy-jelölt sztárja Taylor Swift énekesnővel. Végre kiderült az igazság.
Vágólapra másolva!

Hiddleston éppen Ausztráliában forgatja a Thor: Ragnarök című filmet (amelyben ismét Lokit hozza), de ez nem gátolta meg abban, hogy telefonos interjút adjon a The Hollywood Reporternek. A színész ennek keretében először is reagált friss Emmy-nominációjára, amit a minisorozatban nyújtott legjobb főszereplői alakítás kategóriában érdemelt ki, a The Night Manager című hatrészes szériában nyújtott teljesítményével.

Hiddleston a The Night Managerben Forrás: AMC

Hiddleston elmesélte, hogy első körben minden bizonnyal alvással fogja ünnepelni első Emmy-jelölését, mivel Ausztráliában a bejelentés idején még csak hajnali 4 volt, őt viszont elárasztották telefonhívásokkal (és a szóban forgó interjút is ekkor adta).

Taylor Swift az idei Grammy-gálán Forrás: Mark Ralston / AFP

Az újságíró persze azt is megkérdezte a sztártól, hogy tényleg együtt van-e Taylor Swifttel. A tengerparti sziklán való romantikázást követően ugyanis további, gyanúsan jó minőségű lesifotók árasztották el az internetet a pár legintimebb pillanatairól (például amikor közösen meglátogatták Hiddleston édesanyját),

így egy közkeletű összeesküvés-elmélet szerint

a két sztár között valójában nincs is szerelmi viszony, csupán ügyes PR-fogásról van szó, aminek a segítségével szakmai dolgaikat akarják felfuttatni.

– cáfolta a vádakat a színész, aki ugyanakkor azt még nem tudta megmondani, kit visz magával a szeptemberi Emmy-gálára. A Tom Hiddlestonnal készült teljes interjú itt olvasható.