Kim Kardashian leghíresebb rajongója is megszólalt

Kanye West, Kim Kardashian
Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményen
Vágólapra másolva!
A színészek és komolyabb sztárok világában Kim Kardashiant inkább lenézni szokás, ám Sarah Jessica Parker ehelyett kész dicshimnuszt zengett a realitysztárról.
Vágólapra másolva!

Kardashian azzal nyűgözte le a Szex és New York sztárját, hogy bevitte a színfalak mögé Parkert és fiát egy Kanye West-koncerten, miután megtudta, hogy a színésznő fia, James nagy rajongó.

„Bűbájos volt. Mindketten igazán nagylelkűek voltak, és James el is tölthetett egy kis időt Kanyéval, és ennek összehozásában nagy szerepe volt Kimnek.

nyilatkozta Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker és fia egy tavalyi képen Forrás: Sarah Jessica Parker / Instagram

A színésznő ezután azt is kifejtette, mi a véleménye Kardashian jelenlétéről úgy általában, és a jelek szerint Parker le van nyűgözve. „Egyértelműen hatalmas a befolyása, és ő egyre tudatosabban él ezzel.

Szóval hagyjuk, hogy tapasztalatot és élvezetet adjanak neki a döntések, amiket meg kell hoznia, és legyünk kedvesek egymáshoz!" – védte meg a sztár kollégáját, akit egyébként rendszeresen ér kritika a sztárvilágból is (lásd Chloë Grace Moretz és Bette Midler beszólásait).

Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Legutóbb Helen Mirren volt, aki védelmébe vette az önimádó botrányhősnőt. „Csodálatosnak tartom, hogy manapság egy nő megengedheti magának, hogy legyen feneke. Köszönhetően Madame Kardashiannek" – nyilatkozta A királynő sztárja júniusban.