Durva sérüléseket szerzett Apáti Bence a TV2 műsorában

Apáti Bence megmutatta sebeit
Vágólapra másolva!
A Drágám, add az életed! első napján Apáti Bence nagyon odatette magát, nála jobban csak párja, Földi Lea izgult jobban – az adrenalin hatására tombolva, őrjöngve bíztatta kedvesét. A balettművész pár félt a nézői reakcióktól, de úgy gondolják, egy focimeccsen is hasonló a hangulat a szurkolók között.
Vágólapra másolva!

A Drágám, add az életed! utolsó licitkörében Apáti Bence párja olyan kevés időt vállalt be az ajtókat betörős feladatnál, hogy még a műsorvezető Ábel Anita is azt mondta, lehetetlen lesz megoldani.

A balettművész azonban vállalta, hogy 1 perc 10 másodperc alatt egymás után tör be nyolc ajtót, hogy megmentse a mögéjük rejtett játékokat. A feladat végén vérző arccal állt a kamera előtt, de mint mondta, az adrenalin miatt nem érezte a szerzett sebeket.

Az első héten játszanak Forrás:

"Tánc közben is érzékelem, mikor Tibaldot vagy Spartacust táncolok és verekedős jelenetek vannak, akkor csak utána érzem, hogy majdnem leszakadt az ujjam, vagy valahol van rajtam egy vágás. A műsorban a fogam majdnem letört, voltak azért bajok" - mesélte a Mokkában.

Párja, Földi Lea vehemensen drukkolt, sikítozott, toporzékolt, valósággal őrjöngött a játéktéren, ő maga sem gondolta volna, hogy ezt hozza ki belőle ez a szituáció.

Volt olyan pillanat, mikor a bordáimat fogtam, mert úgy beszorult a levegő a sok sikítozás közben, nagyon fájt."

Apáti Bence megmutatta sebeit Forrás: Apáti Bence / Facebook

"Majdnem egy fogam bànta, és pàr helyen felnyílt az arcom,de én nyertem" - írta Apáti később közösségi oldalára. A TV2 reggeli műsorában megvédte párját, mint mondta, az egész stúdió hasonlóan felfokozott állapotba került. Mikor meglátták a műsor beharangozóját, megijedtek, hogy mit fognak ehhez szólni a nézők és a kommentelők, de úgy látják, a teljes adásban már látszódott, hogy egy focimeccshez hasonló volt a hangulat, és a műsorvezetők is nagyon drukkoltak nekik.