John Cleese visszatér a gyökerekhez

NORWAY-BRITAIN-THEATRE-CLEESE
British actor John Cleese performs during an afternoon dress rehearsal on October 2, 2009, for his new one man show which debuts at the Oslo Concert House later on October 2, 2009. Cleese will perform in Norwegian towns for just over a week before taking his show to the US. AFP PHOTO / SCANPIX - BJORN SIGURDSON
Vágólapra másolva!
John Cleese korábban azt mondta, soha többé nem fog a BBC-nek dolgozni, most mégis elvállalt egy szerepet a csatorna új szitkomjában.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg a Monty Python egykori tagja, John Cleese is szerepelni fog a BBC Edith című keserédes vígjátéksorozatában, egyike lesz azon férfiaknak, akik a címszereplőnek csapják a szelet.

A széria még nagyon korai szakaszában jár, egyelőre Edith alakítóját sem találták meg, és az sem világos, hogy Cleese már aláírt-e a produkcióhoz – a Mail Online szerint igen, a DigitalSpy azonban már óvatosabban ír az ügyről, szerintük még csak tárgyalnak a színésszel.

John Cleese visszatérhet Forrás: AFP/Sigurdson, Bjorn

Cleese egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy soha többet nem dolgozna együtt a BBC-vel – az utolsó munkája ott a Waczak szálló volt, amely 1979-ben véget ért.

Annak idején a legendás Monty Python Repülő Cirkusza is a BBC-n indult, és évtizedekre meghatározta az angol humor irányát.