Nem lett szebb a Két pasi kicsije

Ilyen volt
Vágólapra másolva!
Visszatérne a színészethez Angus T. Jones, aki egykor a Két pasi meg egy kicsi komplett stábját magára haragította.
Vágólapra másolva!

Újra forgatna Angus T. Jones, aki az itthon is igen kedvelt Két pasi meg egy kicsiben Jake Harpert alakította, és gyakorlatilag a nézők szeme előtt nőtt fel. A srác az elmúlt években több vallási csoporttal is próbálkozott, most visszatérne a színészethez.

Ilyen volt

Korábban a gyártó Warner Bros. stúdióval szépen összerúgta a port az ifjú legény, ugyanis egy interjúban közölte, hogy a sorozata egy „szenny”, mi több, megkérte a tévézőket, hogy ne is nézzék. Akkoriban egy részért 300 ezer dollárt, heti 82 millió forintot kasszírozott a fiatal színész, aki mély hite miatt nehezen tűrte, hogy a poénok fele szexuális jellegű, a másik fele pedig pusztán bántó, cinikus, gunyoros.

Ilyen lett

Minden sorozatszínész szerződésében szerepel olyan pont, miszerint nem nyilatkozhat negatívan a produkcióról, amelyben részt vesz – ha pedig mégis megteszi, akkor kirúgható, vagy komoly pénzbüntetést kap. A csatorna és a stúdió persze nem nézte jó szemmel, hogy fiatal sztárjuk mocsoknak nevezze népszerű és nézett sorozatukat, miközben felveszi a hatalmas gázsit hetente.

Az utolsó pár évadban már csak ritkán bukkant fel a karaktere, de összesen így is jutott neki 226 rész, és annyi pénz, amiből vígan megélhet (Charlie Sheen, akire eleve a sztorit építették, a saját sorozatában 178 epizódban játszott, Jon Cryernek viszont 262 jutott).