Újra együtt a Szex és New York sztárjai

Sarah Jessica Parker, Válás premier
Vágólapra másolva!
Már tizenkét év telt el azóta, hogy láthattuk a népszerű csajsorozat utolsó részeit, de a Szex és New York színészei még mindig tartják a kapcsolatot. Most Sarah Jessica Parker új sorozatának premierjén tartottak osztálytalákozót.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Válásban a színésznő egy válófélben lévő nőt alakít, akit barátnői támogatnak a nehéz döntésben. A jövendőbeli exférjjel való tusákat pedig az alkotók és a színészek nem drámai módon, hanem kifejezetten viccesen mutatják be.

A magyar HBO-n október 10-én debütáló szériának kedden volt a premierje, és a vörös szőnyeges eseményen természetesen ott volt a női főszerepet játszó Sarah Jessica Parker, akit férje, a szintén színész Matthew Broderick kísért el az eseményre.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

De a színésznő szívéhez közelálló más személyek is felbukkantak: a díszbemutatón ugyanis megjelent Cynthia Nixon és Mario Cantone is – előbbi Mirandát, utóbbi pedig Anthonyt, Stanford barátját játszotta a Szex és New Yorkban, Parker ikonikus sorozatában.

Mario Cantone, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A három kolléga szemmel láthatóan jól érezte magát a vörös szőnyegen, sokat nevettek együtt, így remélhetőleg megvigasztalták egy kicsit Sarah Jessica Parkert, akinek saját bevallása szerint eléggé hiányzik Carrie Bradshaw, Szex és New York-beli szeretett karaktere.

Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon jó hangulatban Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP