Itt a vége: másfél millió forintot vittek haza a Kicsi Óriások győztesei

KICSI ÓRIÁSOK
Vágólapra másolva!
Múlt hétvégén kiderült, hogy Oláh Gergő és a Fenegyerekek lettek a Kicsi Óriások legjobb csapata, vasárnap este azonban a fináléban minden csapat visszatért, de ezúttal nem együtt, hanem kategóriánként küzdöttek.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub tehetségkutatójában három kategóriában mutattak be produkciókat a versenyzők, ám míg eddig csapatokban próbálkoztak, a vasárnap esti fináléban kategóriánként léptek a zsűri elé. Rivalizáltak tehát egymással a táncosok, az énekesek, és a kis tehetségek, azaz óvodás korú gyerekek - minden kategóriában győztest választottak Geszti Péterék.

A Kicsi Óriások utolsó adása amiatt is rendhagyó volt, hogy ezúttal a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri nem pontozta a produkciókat, a csapatkapitányok pedig már csak a közönség soraiból szurkoltak a gyerekeknek.

A nyitányban színpadra állt egy közös produkcióval az összes versenyző, majd az énekesek és a táncosok egyéni produkcióikkal következtek, míg a kis tehetségek Schobert Norbertet és Rubint Rékát záporozták meg kérdéseikkel.

A zsűri ekkor választotta ki azt a két kis tehetséget, akik már egyéni produkcióval párbajozhattak a kategóriagyőztes címért. Martin és Olívia közt dőlt el a győzelem, a kislányt találták jobbnak.

Az énekesek közös produkciója után is egyből győztest hirdettek, ott Peti lett ez első, a táncosok közös produkciója után pedig az is kiderült, hogy Eszter és Zsolti lett a kategória győztese. Az egyes kategóriák győztesei fejenként másfél millió forintot nyertek, amelyet szüleik a további taníttatásukra fordíthatnak majd.