Puskás Peti új énekest választott a kirúgott X-faktoros helyére

X-faktor 2016 sajtótájékoztató
X-faktor 2016 sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Mivel Petics Kristófot rendőrségi ügye miatt kizárták az X-Faktor-ból, helyére új versenyző érkezik a szombati első élő show-ba.
Vágólapra másolva!

Az idei szériában Puskás Peti kapta a fiúkat az X-Faktor-ban, egy énekestől azonban már az élő adások megkezdése előtt meg kellett válnia: Petics Kristófot verekedési ügye miatt kizárták az RTL Klub tehetségkutatójából.

Az X-Faktor tizenkét énekessel rajtol szombat este, de egyelőre titkolja a csatorna, hogy kit választott a kirúgott srác helyére a mentor. Az biztos, hogy a mentorházas énekesek közül lesz ott valaki a színpadon, és hátránnyal indul a többiekkel szemben, hisz csak két-három hete tudhatta meg, hogy részt vesz a műsorban. Puskás Peti

Mata Ricsi, Berki József és Türk Máté közül választotta ki a továbbjutót,

a kommentelők nagy része Ricsit szeretné a versenyben látni, sokan már azt sem értették, hogy miért nem őt vitte magával a mentorházból Petics helyett.

Puskás Peti új énekest választott Fotó: Hirling Bálint - Origo

"A csapat ideiglenesen megfogyatkozott, hiszen Kristóftól elköszöntünk, ami nem volt könnyű. Mégiscsak az embernek egy tanítványa, valaki, akiben bízik, akivel együtt dolgozik, akit megszeret mint embert. Azt gondolom, hogy ez egy jó pofon Kristófnak, de megérte itt lennie ebben a pár hétben, és hasznos mondatokat kapott" - mondta Puskás Peti az RTL Klubnak az énekes kizárásáról.

Hosszasan beszélt Kristófról, elmondta véleményét a balhéról, és azt is, hogy mit meséltek neki a többiek az énekesről. Úgy látja, sokaknak megkönnyebbülés, hogy így alakultak a dolgok, ő pedig sokat őrlődött azon, hogy kit válasszon az üres helyre.