Titokban férjhez ment a legszexibb színésznő

Margot Robbie
Vágólapra másolva!
Váratlan örömhírrel lepte meg követőit az Instagramon Margot Robbie. A Wall Street farkasa, a Focus: A látszat csal és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag sztárja egy egyszerre pimasz és stílusos képpel jelentette be, hogy a hétvégén férjhez ment.
Vágólapra másolva!

A 26 éves ausztrál színésznőről – aki pályáját az ausztrálok kultikus sorozatában, a Neighbours-ben kezdte – már hétfőn elterjedt a helyi sajtóban, hogy egy titkos ceremónia keretében kimondta az igent szerelmének, Tom Ackerley rendezőasszisztensnek.

A pletykáknak az szolgáltatott alapot, hogy a szőke szépséget az ország egyik népszerű esküvői célpontjának környékén látták egy reptéren, pólóján azzal a felirattal, hogy „Say 'I Do' Down Under" (mondd ki az igent Ausztráliában!).

Az értesülést hamarosan Robbie maga is megerősítette: Instagram-oldalára tett ki egy olyan fotót, amin jegygyűrűvel díszített gyűrűsujját mutatja a kamerának, miközben a háttérben fehér ruhában a vőlegényét csókolja.

A hír azért ért mindenkit váratlanul, mert még azt sem lehetett tudni, hogy a színésznő el van jegyezve. Ackerley-vel egyébként 2014 júniusa óta vannak együtt, és a ceremóniára állítólag szűk, családi körben került sor: Robbie-t szokatlan módon édesanyja kísérte az oltárhoz, és három testvére, Cameron, Lachlan és Anya is jelen volt.