A legcsodálatosabb nők, legsármosabb férfiak fütyülnek a házasságra

"Divorce" New York Premiere GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - OCTOBER 04: Dana Delany attends the "Divorce" New York Premiere at SVA Theater on October 4, 2016 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Házasság? Köszönik, de ők nem kérnek belőle, jól megvannak nélküle is. Íme, fél tucat hollywoodi színész, férfiak és nők vegyesen, akik úgy érzik, anélkül is teljes az életük, hogy valaha is összekötötték volna valakivel.
Vágólapra másolva!

Marie-Louise Parker

A Nancy ül a fűben szexi fűárus anyukája már 52 éves, és két gyereke is van (egy vér szerinti, tizenkét éves kisfia és egy Afrikából örökbe fogadott kislánya), még sincs férjnél, sőt soha nem is volt.

De nem is csoda, hogy a sztárnak semmi kedve a házassághoz, hiszen pont egy csúnya szakítás után, egyedül jutott a csúcsra. Élettársa, a szintén színész Billy Crudup 2003-ban úgy hagyta el egy másik színésznőért, Claire Danesért, hogy Parker már hét hónapos terhes volt közös gyerekükkel.

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A színésznő viszont éppen ezután lett igazán dögös és sikeres. 2004-ben az Angyalok Amerikában-nal, két évvel később pedig a Nancy ül a fűben-nel nyert Golden Globe-ot – utóbbi sorozattal egyúttal minden idők leghíresebb MILF-jei közé is bekerült. És azóta is rendszeresen játszik, tévészériákon (Feketelista) kívül olyan A-kategóriás mozifilmekben, mint a Red, a RED 2. vagy az R.I.P.D. – Szellemzsaruk. Érdekesség egyébként, hogy a Parkert elhagyó Crudup sem nősült meg soha.

Seth MacFarlane

A Family Guy mögött álló elme 43 éves, jóképű, 181 centi magas, sikeres, szóval ideális parti lenne – de nem úgy tűnik, hogy meg akarna nősülni. Nem mintha nem szeretné a nőket, hiszen az évek során olyan barátnői voltak, mint Eliza Dushku (Tru Calling – Az őrangyal, Dollhouse – A felejtés ára), Amanda Bynes (Hajlakk, Könnyű nőcske) vagy Ashley Greene (Alkonyat-filmek).

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Nem annyira köztudott, de 2012–2013-ban a sztár magával a Khaleesivel, azaz a Trónok harcából ismert Emilia Clarke-kal is járt. Ennek a kapcsolatnak sem lett komolyabb elköteleződés a vége, és amennyire tudni lehet, MacFarlane egyik viszonya sem nevezhető kifejezetten hosszú távúnak. Egy erre szakosodott honlap szerint a színész jelenleg is szingli.

Dana Delany

A Született feleségek Katherine-je már kereken hatvanéves, szóval ha eddig nem volt férjnél, akkor ezen a jó szokásán valószínűleg már nem fog változtatni. Korábban a jelenleg magányosan élő sztár olyan kollégáival járt, mint a felesége meggyilkolásával vádolt Robert Blake, Treat Williams a Hair-ből, James Woods vagy Henry Czerny (Bosszú).

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Delanynek egyébként sosem volt különösebb kifogása a házasság intézménye ellen, csak éppen sosem érdekelte annyira – pontosabban valami más mindig fontosabb volt.

de most már úgy érzem, készen állok. Csak még annyi mókát meg kellett tapasztalnom, sok emberrel kellett találkoznom, és kitalálnom, ki is vagyok valójában” – nyilatkozta a színésznő 2007-ben.

Allison Janney

Az elnök emberei jelenleg 57 éves C.J.-je egyszer saját maga magyarázta el, miért nem akar férjhez menni. „Játékban akarok maradni! Még mindig szingli vagyok!

– nyilatkozta.

Janney és Joncas az idei Emmy-gálán Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Janney pedig elég jól keveri a kártyákat, hiszen egy-két éve a nála kerek húsz évvel fiatalabb produkciós menedzserrel, Philip Joncasszal jár. A dolog sokakat felháborított, de ők egyáltalán nem csinálnak titkot a kapcsolatból, hiszen rendszeresen együtt jelennek meg a díjátadókon és egyéb nyilvános eseményeken – és amúgy kifejezetten szép párt alkotnak.

De a színésznő egyébként nem mindig volt ennyire házasságellenes: 2004-ben eljegyezte magát egy kevésbé ismert színésszel, Richard Jenikkel – sőt az örömhírt egy rádióban élő egyenes adásban jelentette be, két évvel később azonban felbontották a jegyességet.

Hugh Grant

Az 56 éves szívtipró korábban tizenhárom éven át élt együtt Elizabeth Hurley modell-színésznővel, akivel azonban nem bánt valami szépen (a kilencvenes évek egyik legnagyobb port kavart botránya volt, hogy Grant lebukott egy Los Angeles-i prostituálttal). Hurley ennek ellenére megbocsátott egykori szerelmének, olyannyira, hogy később a színész lett a nő gyerekének a keresztapja.

Grantnak magának is vannak egyébként gyerekei, ennek ellenére nem érzi úgy, hogy meg kéne állapodnia. Sőt a helyzet éppenséggel meglehetősen cifra, hiszen már ötven fölött járva, négy éven belül négy gyereket is sikerült produkálnia, két különböző nőnek – ráadásul úgy, hogy a babák közül kettővel a két érintett asszony nagyjából egy időben volt várandós.

Forrás: Valerie Macon / AFP

Ráadásul nem a két nő valamelyike került a legközelebb hozzá, hogy a színész elvegye (sőt Tinglan Hongot a férfi sokáig titkolta, és a tőle született második csecsemőt csak több mint egy évvel a születése után vette a nevére), hanem Jemima Khan sztárújságíró, akit Grant 2004 októberében jegyzett el, 2007 februárjában azonban szétmentek.

A sztár mostani barátnője, Anna Eberstein svéd tévés producer viszont még drukkolhat, hiszen már két gyereket is szült szerelmének, és még mindig együtt vannak, ami kifejezetten szokatlannak számít a sztártól, szóval akár még házasság is lehet a vége.

Benicio Del Toro

A 49 éves Puerto Ricó-i színész Hugh Granthez hasonlóan szintén elég lazán áll hozzá az apaság és a házasság témaköréhez. A Sicario – A bérgyilkos sztárjának 2011-ben Rod Stewart lányától, Kimberlytől született egy lánya, akit az impozáns Delilah Genoveva Stewart Del Toro névre kereszteltek. Del Toro hozzáállásáról sokat elárul, hogy igazából sosem alkottak egy párt a modellkedő-színészkedő hírességgel.

Forrás: Adrian Sanchez-Gonzalez / AFP

De a színész nemcsak gyereke anyját, senki mást sem akar elvenni, soha. Erről a következő a tömör véleménye:

Pedig a sztár korábban olyan szépségekhez került közel, mint Valeria Golino, Alicia Silverstone vagy Heather Graham – de még Scarlett Johanssonnal is hírbe hozták.