Kálmán Olga és D. Tóth Kriszta a tízes listán

Vidus Vabriella
Vidus Vabriella - RTL Magyarország - vezérigazgató
Vágólapra másolva!
Közzétette a Forbes magazin a legbefolyásosabb magyar nők listáját. A média szekcióban Vidus Gabriella, az RTL-csoport vezérigazgatója áll az élen.
Vágólapra másolva!

Közzétette a Forbes a legbefolyásosabb magyar nők ötvenes listáját. A médiaszektorban Vidus Gabriella, az RTL-csoport vezérigazgatója az első, Király Mária, a Ringier–Axel Springer operatív igazgatója a második, harmadik helyen pedig Kaminski Fanny szerepel, „miniszterelnöki kommunikátorként”.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója Fotó: M. Schmidt János - Origo

Őket követi Vékási Andrea (Nők lapja), Halkó Gabriella (TV2), Kálmán Olga (ATV), majd Szalai Vivien jön, ő nemrég lett a TV2 hírigazgatója. Nyolcadik D. Tóth Kriszta (Wmn.hu), kilencedik Erős Antónia (RTL Klub), tizedik Mészáros Zsófi (444.hu).

A Forbes adatokat gyűjtött a jelölt pozíciójáról, az általa irányított alkalmazottak számáról, a rendelkezésére álló büdzséről, az adott cég méretéről, üzleti eredményeiről; nem üzletemberek esetében pedig az általa elért emberek számáról (például közönség, nézők, olvasók, Fb-jelenlét), így alakult ki a tízes lista. A lap március 30-án jelenik meg.