Nem bántak jól az új lakóval az RTL-es Farmon

Farm
Vágólapra másolva!
Órákon át magányosan kellett ásnia az új szereplőnek.
Vágólapra másolva!

Folytatódott a Farm az RTL Klubon, a játékot feladó, gyengének bizonyuló Márk helyére egy új legény, bizonyos Gábor érkezett. Noha egy fél zsák krumplival toppant be, nem mindenki fogadta örömmel (hiszen ránézésre keményebb ellenfél lesz a 20 milliós fődíjért, mint a pipogya lelépő volt), és órákon át ásnia kellett a kertben, míg többen henyéltek.

Jó 10 napja van benn a csapat, most jött egy új rivális Forrás: RTL

Gábor a Blikk szerint egy kis településen él a szüleivel és a testvéreivel, és ugyan asztalosnak tanult, hidegburkolóként keresi a kenyerét. Nagy szenvedélye a testépítés, évek óta nincs olyan hét, hogy kihagyná az edzéseket. Barátnője elvileg várja, kérdés, hű marad-e heteken át – vagy ameddig benn tud maradni a realityben.

Szűk két hét alatt ketten is feladták a valóságshow-ban való szereplést, ilyenre nem nagyon emlékszünk korábbi reality-kből, jóllehet, azokban több volt az ennivaló, és melózni sem kellett.

Most Laura fontolgatja, hogy idő előtt megpattan,

de ez azzal járna, hogy Danit hozza vissza a produkció – ő viszont az olvasóknál igen népszerűtlen. Megkérdeztük őket, mit gondolnak a kieséséről: 7487 válasz jött, 3 százalék bánta, 11 százalék nem tudta eldönteni, a válaszadók 86 százaléka mondta azt, hogy örül annak, hogy nincs már a képernyőn.