Nézze újra a South Park legelső részét!

South Park
Vágólapra másolva!
1997. augusztus 13-án adták le az Egyesült Államokban a South Park című, mára kultikussá vált animációs sorozat első epizódját. A születésnap alkalmából a magyar Comedy Central Facebook-oldalán elérhetővé tette az Eric Cartman anális beültetéséről szóló részt.
Vágólapra másolva!

A széria sikertörténete még 1992-ben egy rövidfilmmel indult, és a Fox TV akkori vezetőjének annyira megtetszett, hogy személyes használatra, karácsonyi üdvözlő gyanánt megrendelt az alkotóktól, Trey Parkertől és Matt Stone-tól egy újabb kisfilmet, amely később vírusvideóként terjedt az interneten.

Forrás: Comedy Central

Ekkor döntötte el az alkotópáros, hogy sorozatot készít karaktereiből. Papírkivágásos és stop-motion technikával alkották meg a Comedy Central által berendelt pilotot, és a humorcsatorna azóta se engedte ki kezei közül a felnőtteknek szóló, napi aktualitásokkal teli szatirikus sorozatot:

szeptember 14-én már a huszadik évaddal folytatódnak

Cartman, Stan, Kyle, Kenny és a többiek kalandjai – a magyar nézőknek pedig szerencsére csak egy héttel kell tovább várniuk a legújabb epizódokra.

Forrás: Comedy Central

Szintén szenzációs hír a rajongók számára, hogy a Comedy 2019-ig, azaz a 23. évadig megújította a szerződést az alkotókkal, így addigra összesen 304 epizód garantálja majd a szórakozásunkat.

Forrás: Comedy Central

A South Parknak egyébként a magyar rajongói különösen lelkesek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a magyar Comedy Facebook-oldalán nemrégiben meghirdetett nyereményjáték, amelynek keretében több száz rajongó osztotta meg személyes élményét a sorozattal kapcsolatban.

A legjobb sztorikat a humorcsatorna ajándékkal jutalmazta: itt tudunk mazsolázni a legfanatikusabb nézők sztorijából és képeiből – többen például annyira elszántak, hogy magukra tetováltatták kedvenceiket. Alább pedig a fent említett legelső epizód látható!