Lesz mulatás: Lagzi Lajcsi és Fásy Ádám is visszatér, ráadásul ugyanott

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Október 24-től Fásy Ádámmal és Lagzi Lajcsival is találkozhatnak a Zenebutik nézői.
Vágólapra másolva!

Péntek esténként a Dáridó Anno című műsorban ismert összeállításokkal nosztalgiázhatnak a nézők, míg a hamarosan bemutatkozó Dáridó Klub-ban napjaink zenei előadói találkoznak majd egymással.

"Nagy öröm számomra, hogy visszatérhetek a gyökerekhez. A Dáridó bölcsője éppen itt volt - a kezdetekkor 3,3 millióan látták az adásokat. Célunk, hogy a zenei üzenetünk eljusson a nézőkhöz. A bulizás, a dáridózás soha nem megy ki a divatból, ahol Lajcsi, ott a Dáridó. Továbbra is a legmagasabb színvonalon készítjük a műsorokat, valamint a rajongók a régi nagy szórakoztató sztárokkal is találkozhatnak a Zenebutikon. Külön öröm számomra, hogy saját műsoromon kívül egy csatornán szórakoztathatjuk a magyar nézőket Fásy Ádámmal" - mondta Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi visszatér a képernyőre Forrás:RTL Klub

Fásy Ádám Buliparádé,Gipsy King Tribute, és Zeneexpressz néven eddig nem látott tartalmakkal is bemutatkozik, de képernyőre kerülnek már ismert adások is. "Nem szívesen váltok csatornát, így csak meggondoltan döntök. A Zenebutikon hosszútávon biztosítottnak látom, hogy ismét eljussanak a nézőinkhez a már megszokott zenés műsoraink. Nagyon szeretem a nézőinket, és fontos számomra, hogy ne hagyjuk őket cserben. Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező szórakoztató zenei műsorának folytatódnia kell, ebben találtunk egymásra a Zenebutik csatornával" - mondta Fásy Ádám.