A Farm kiesőjét hárman irritálták, de mondott egy jót

Farm Laura
Vágólapra másolva!
Legutóbb Laura hagyta el a Farm-ot: a 19 éves lány fel akarta adni a versenyt. Két nappal a kiesés után azt mondja, megérte bemenni, sok jó pillanata volt a valóságshow-ban.
Vágólapra másolva!

Sanyával párbajozott, majd a meglehetősen komplex feladatsorban alulmaradt társával szemben Laura, így ő hagyta el a Farm-ot. "Nagyon sok jó pillanatom volt, megérte bemenni. A legjobb az volt, mikor először láttam a házat, a tájat. A citromos kukoricadara nem volt rossz, cukorral ehető volt" - emlékszik vissza.

A hétvégén Laura ment haza Forrás: RTL Klub

Sokan irritálták

Azt mondja, örül, hogy ott lehetett, sok minden megváltozott benne a Farm alatt. "Meg fogom becsülni azokat a dolgokat, amik ott nem voltak jelen, egy jó kávé, só, vezetékes víz, testápoló." Kintről már szívesen ecseteli, kiket nem bírt elviselni a társak közül: "Attila irritált a legjobban, minősíthetetlen számomra, ahogy a nőkkel beszélt, mondtam is neki többször, hogy undorító. Norbi is irritált, folyamatosan ment a veszekedés a kaján, és Sanyának a szónoklása, be nem állt a szája és

(Valószínűleg a "magas lóról beszéltet" és az "átesett a ló túlsó oldalára"-mondást keverte).

A Farm-on Danival kezdett alakulni köztük valami, de nem fogja keresni. "Még fogunk találkozni, nem tudom, hogy folytatódik-e, ki fog-e alakulni bármi, ez alapvetően idő kérdése. Én semmiképp nem fogom keresni őt, ez az ő dolga."