Az április 20-án elhunyt a tévéshow-kból, realitykből és pankrációból ismert Joanie Laurer, művésznevén Chyna jó barátja és menedzsere szerint kizárt az öngyilkosság, véletlen túladagolás lehetett a haláleset oka.

Chyna jó barátja, Anthony Anzaldo szerint a lapok találgatásai hamisak, véletlen túladagolás lehetett a sportoló halálesetének oka, szó sincs öngyilkosságról – írta a Vulture. A férfi, aki egyben menedzsere is volt, úgy tudja, hogy a túlzott Ambien- és Valium-fogyasztás miatt halhatott meg a birkózó-pankrátor nő, ezeket a gyógyszereket álmatlanság és szorongás miatt szedte.

Anthony Anzaldo találta meg a nő holttestét: szerinte volt szó korábban arról is, hogy egy különleges összejövetelt tartanak barátokkal, rokonokkal, ahol figyelmeztetik arra, hogy nem jó úton jár. „Te leszel a következő. Meg fogsz halni, ha nem csinálunk valamit" – mondta állítólag barátnőjének, aki jelezte, hogy megértette.

Számos tévéshow-ban szerepelt

Mint korábban írtuk, a volt WWE-pankrátor, valóságshow-sztár holttestét április 20-án találta meg egy barátja a nő Redondo Beach-i otthonában. Ismerőse akkor már napok óta hívta telefonon, de Joanie Laurer elérhetetlen volt. A Variety azt írta, hogy bűncselekményre utaló jeleket nem találtak, a nyomozás folyik.

Chyna

Chyna az elmúlt években számos műsorban feltűnt, olyanokban, mint a Surreal Life vagy a Celebrity Rehab. Látták a 3rd Rock from the Sun és a The Nick Cannon Show nézői is, fotózta a Playboy, és felnőttfilmeket is forgatott. Szexkarrierje után visszafogottabb életet élt, Japánban angolt tanított.

Alább megnézheti akcióban: