A Trónok harca sztárja viccesen reagált Emmy-jelölésére

Maisie Williams
Vágólapra másolva!
Összesen 23 Emmy-nominációt érdemelt a Trónok harca című fantasysorozat – az egyik kategóriában Maisie Williamst is jelölték. Nézze meg, hogy reagált a megtiszteltetésre Arya megformálója!
Vágólapra másolva!

Csütörtökön kihirdették a 2016-os Emmy-jelöléseket, azaz kiderült, kik az esélyesek a győzelemre az elmúlt egy év legjobb tévés teljesítményeit díjazó gálán.

A 19 éves színésznő a legjobb drámai mellékszereplők között versenyez, a Trónok harca más sztárjaihoz, Lena Headeyhez és Emilia Clarke-hoz hasonlóan - miközben Peter Dinklage-t és Kit Haringtont a kategória férfi szekciójában jelölték.

A nagy hír természetesen azonnal kikerült a Trónok harca hivatalos Twitter-oldalára, ahol Williamsnek is gratuláltak, aki egy igazán frappáns szóviccel válaszolt.

– írta a fiatal sztár, ami azt jelenti, hogy „Mi a franc? Szórakoztok velem?". A szóvicc lényege pedig, hogy Williams az általa a sorozatban játszott karakter nevét írta az erre rímelő „are you" helyett.

De az egészre azzal tette fel a koronát a színésznő, hogy készített egy elképesztő Snapchat-videót. A mindössze pár másodperces felvételen Williams csak annyit jelent ki, hogy épp most jelölték Emmyre, majd hallat egy üdvrivalgást – de az a nagyon nem mindegy, hogy ezt milyen külsővel és milyen hangon teszi.