A 100 legjobb nő a tévéből: Lipcsei Betta

Lipcsei Betta
Vágólapra másolva!
A Sport TV-ről ismert Lipcsei Betta egy évig hivatalosan is az ország legjobb nője volt – hiszen 2011-ben elnyerte a Miss Universe Hungary címet –, a mi listánkról sem hiányozhat. 
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez az 58. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Lipcsei Betta,

akit a legdögösebb sportriporter csajok között már listáztunk, de innen sem hagyhattuk ki. Ugye megérti, hogy miért?

Lipcsei Betta interjú közben Fotó: Mudra László - Origo

Betta 15 éves korában kezdett el modellkedni, majd feltűnt a Fej vagy írás című filmben is, ahol Görög Zita húgát játszotta. 2011-ben elnyerte a Miss Universe Hungary címet, vagyis egy évig hivatalosan is Magyarország legszebb nője volt.

A Sport TV-n 2010-ben kapta meg a Harmadik félidő című műsort, de feltűnt a TV2-n, a TV Paprikán és az egykori Dekón is. Első sportélménye egy Szarvas–Gyoma focimeccs volt, kislányként Paolo Maldiniért rajongott.

Szívesen járnánk vele meccsekre Fotó: Mudra László - Origo

"Nem volt célom, hogy a médiában helyezkedjek el, de örülök, hogy így történt. Gyerekkoromban már kialakult bennem egy olyan fociszeretet, amely lehetővé tette, hogy a Sport TV-nél kapjak munkát: nagyon kedvelem általában is a sportot, a csatornánál pedig épp ilyen lányt kerestek" – mondta az Origónak egy 2011-es interjúban.

Modellként számos világmárkát is képviselt, sokat utazott, erről így mesélt korábban: "A mediterrán térséget szeretem,

Gondolkodtam korábban, hogy ott élek majd, kinn maradok, de visszajöttem, és nem bántam meg. A legrosszabb egyértelműen Kína volt, sem a higiéniai körülmények, sem a munkamorál nem volt kedvemre, úgy hat kilót is fogytam, mert a konyhájukat sem szeretem. A társasággal nem volt probléma, de a koszt nem szerettem. Egy ügynökséggel mentem ki három hónapra, de egy hónap után én már jöttem is haza."

2012-ben kisfia született, de a gyermek édesapjával már nincsenek együtt, erről a TV2-nek mesélt: