Híres szüleiről mesélt Johnny Depp lánya

Vanessa Paradis, Johnny Depp
Vágólapra másolva!
A modellként tevékenykedő 17 éves Lily-Rose Depp, Vanessa Paradis és Johnny Depp lánya látható a brit Vogue új, decemberi számának borítóján. A sztárgyerek a belső oldalakon egy interjúban arról beszél, milyen volt a két világsztár gyermekeként felnőni.
Vágólapra másolva!

A Depp lány elmondása szerint Depp és Paradis nem fektettek le a nevelésekor szigorú szabályokat, így tinédzserkorba lépve nem is érezte úgy, hogy bármi ellen is lázadnia kéne.

„A szüleim egyáltalán nem voltak szigorúak. Mindig arra biztattak, hogy legyek független, és hozzak önálló döntéseket.

mondta az édesanyja szépségét örökölt modell.

Az 53 éves színész és 43 éves élettársa 2012-ben szakítottak, 14 közös év után, de azóta is baráti kapcsolatban maradtak. Lányuk szavaiból az is kiderül: annak ellenére, hogy nem szorították merev szabályok közé, azt azért nagyon körültekintően megtanították neki, hogy hozzájuk hasonlóan féltve őrizze a magánéletét. A közösségi média virágzása idején erre Lily-Rose Deppnek igencsak oda kell figyelnie.

A fiatal lánynak 2,2 millió követője van az Instagramon, és nagyon meggondolja, mit oszt meg velük. „Egyszerűen már nem használom személyes dolgokra. Sosem szerettem túlságosan kitárulkozni. Ha egyszer megengeded az embereknek, hogy belessenek az életedbe, egyre többet és többet akarnak" – fejtette ki a nemcsak szépnek, de okosnak is tűnő sztárgyermek.

Lily-Rose Depp csak egyszer szegte meg a saját szabályait erre vonatkozóan: amikor Instagram-oldalán védte meg édesapját, akit új (azóta volt) felesége, Amber Heard azzal vádolt, hogy bántalmazta. Akkor (idén májusban) a Depp lány egy olyan fotót rakott ki, amelyen még totyogó korú gyerekként látható a színésszel. A bűbájos fénykép mellé a következő sorokat írta:

Egy csodálatos apa számomra és az öcsém számára, és semmi más. Ezt bárki, aki ismeri, elmondhatja róla."