A 100 legjobb nő a tévéből: Minka Kelly

Minka Kelly
Vágólapra másolva!
Minka Kellyt a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci-ban szerettük meg, szerencsére azóta is képernyőn van, bár nem választ túl jól szerepeket, több rövid életű szériában is megfordult. Szívesen látnánk hosszabban is valahol, mutatjuk mindjárt, hogy miért.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 66. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Minka Kelly,

akinek a nevét a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci-val ismerték meg a sorozatrajongók, 52 epizódban játszotta ott a Lyla nevű pompomlányt. Ki ne látna szívesen a pálya szélén egy ilyen szurkolót?

Minka Kelly a Friday Night Lightsban Forrás: NBC

Ez után sajnos nem láthattuk hosszabban a képernyőn, a Vásott szülők-ben csak kilenc epizódban szerepelt, illetve a Charlie angyalai remake-jében is ő volt az egyik angyal, a produkció azonban óriásit bukott, négy rész után elkaszálta az ABC.

Nem volt sokkal szerencsésebb a következő sorozatával, az Emberi tényező-vel sem, abból ugyan lement tizenhárom rész, a második évadot azonban már nem rendelték meg. Kelly megint nézhetett tehát munka után, idén a The Path-ban láthattuk, de ott csak mellékszerepben.

Nem választ mindig jól Forrás: NBC

Közben filmekben is benne volt, láthattuk például a Kellékfeleség-ben vagy A szobatárs-ban, A komornyik-ban pedig ő játszotta Jackie Kennedyt. A pályáját egyébként 2003-ban kezdte egy rövid videóban, majd jöttek a tévés vendégszerepek, többek között a Drake és Josh-ban.

A felmenői között is voltak művészek, a nagyapja, Richard Ney szintén színész volt, apja, Rick Dufay pedig egy ideig az Aerosmithben gitározott, Kelly útja azonban nem volt egyenes a filmes pályáig. Amellett, hogy modellkedett, az egészségügyben is dolgozott, sebészasszisztens is volt.

Az egészségügyben is dolgozott Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rick Kern

Stabil kapcsolatáról nem tudunk, legutóbb Wilmer Valderramával járt hivatalosan, de a románcuk csak alig egy hónapig tartott. Korábbi partnereinek listája viszonylag hosszú, volt pasijai között olyanok találhatók, mint Sean Penn, Chris Evans, Ramon Rodriguez, Taylor Kitsch vagy John Mayer. Mutatunk még pár képet a színésznőről, nézelődjön kedvére!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant
Forrás: AFP/Valerie Macon
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alison Buck
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Buckner