Jakupcsek Gabriella hosszan várt, majd megcsörrent a telefonja

Jakupcsek Gabriella
Vágólapra másolva!
Hosszú idő után újra a TV2 képernyőjén láthatják a nézők Jakupcsek Gabriellát. A műsorvezető új oldalát mutatja meg, közvetítőként segít helyrehozni elrontott kapcsolatokat új műsorában.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt időszakban többször beszélt Ökrös Gergellyel, a TV2 programigazgatójával, de ki akarta várni, míg olyan műsort találnak, ami passzol hozzá.

"Egyszer csak megcsörrent a telefonom, mint a mesében, és mondta, hogy most van meg. Ez egy annyira új formátum, hogy fejlesztés alatt van, ilyet még a nézők nem láthattak. Nem talkshow, merőben más.

Elmegyünk a helyszínre a stábbal, és megpróbáljuk feltérképezni, hogy emberek miért szakadtak el egymástól, és mitől van az a konfliktus, amihez muszáj, hogy segítséget kapjanak" – mesélte a Mokkában.

Forrás: TV2

Konfliktusban álló szomszédok is jelentkeztek már, a legtöbben azonban a testvérek vannak. A műsorban nem az egymástól távol élő embereket hozzák össze, itt a távolságot az egymás közti feszültség adja. "Mi segítünk nekik abban, hogy egymás szemébe nézve tegyenek egy gesztust" – mondta.

Jakupcsek szerint a legnehezebb eleme a szerelem és a házasság lesz a műsornak, de nem egyszerű egy gyermek és szülő közti konfliktust sem feloldani. "Ez egy olyan műsor, amiben kevésnek kell lenni. Akkor végzem jól a dolgom, ha minden megy magától, és én ott vagyok, de nem én vagyok a központi figura a képernyőn" – mondta.

Az Egymás szemében szereplőinek békítése egy stúdióban indul, ahol néma perceket tölthetnek egymással szemben ülve. A néma felvezetőt követően a szereplők a műsorvezető segítségével egy másik szobában beszélnek érzéseikről, a helyzet lehetséges megoldásáról, majd újra a két székben foglalnak helyet, és próbálják rendezni az ellentéteket.