Ismert arccal folytatják az X-aktákat

2014 Tribeca Film Festival LA Kickoff Reception At The Beverly Hilton GettyImageRank3 RECEPTION VERTICAL USA California Beverly Hills Movie ARRIVAL Launch Event Arts Culture and Entertainment Celebrities The Beverly Hilton Hotel Barbara Hershey Tribeca Fi
BEVERLY HILLS, CA - MARCH 17: Actress Barbara Hershey arrives at the 2014 Tribeca Film Festival LA Kickoff Reception at The Beverly Hilton Hotel on March 17, 2014 in Beverly Hills, California. Angela Weiss/Getty Images for Tribeca Film Festival/AFP
Vágólapra másolva!
Az Oscar-jelölt Barbara Hershey is benne lesz az X-akták folytatásában, vagyis a jövőre várható tizenegyedik évadban.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, jövőre tíz újabb résszel tér vissza az X-akták, a legfrissebb hírek szerint Barbara Hershey is benne lesz a folytatásban.

Az Egy hölgy arcképé-ért Oscarra jelölt színésznő egy titkos árnyékszervezet befolyásos vezetőjét fogja játszani, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy segíteni vagy épp akadályozni fogja-e Mulder és Scully munkáját.

Barbara Hershey a 2014-es Tribeca Filmfesztiválon Forrás: AFP/2014 Getty Images/Angela Weiss

Hersheynek nem ez lesz az első komolyabb tévés munkája, újabban az Egyszer volt, hol nem volt-ban és a Damien: A Sátán kegyeltjé-ben láthattuk hosszabban.

Az X-akták tizenegyedik évadjában ő az első friss arc, korábban már bejelentették Mitch Pileggi (Skinner), Annabeth Gish (Reyes ügynök), valamint a fiatal ügynökpárost, Einsteint és Millert alakító Lauren Ambrose és Robbie Amell visszatérését – miközben természetesen Mulder és Scully, vagyis David Duchovny és Gillian Anderson sem hiányozhat a folytatásból.