Berki miatt zsörtölődött Ördög Nóra

Ördög Nóra, műsorvezető, TV2
Ördög Nóra, műsorvezető, TV2, interjú. 2017.08.23 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Többkilós búvárruháját vitette ki Ázsiába a műsorvezetővel.
Vágólapra másolva!

Elindult Ördög Nóra vlogja, amelyet a november 7-én képernyőre kerülő Ázsia Expressz alatt készített férjével, Nánási Pállal. A videonapló első részéből kiderül, hogy egy öthetes út előtt sehol sem könnyű bepakolni egy négyfős családra, és az is, hogy Berki hanyagsága miatt a később startoló Ördög Nóráéknak kellett kivinniük a reality-szereplő búvárruháját Vietnamba (egy ilyen ruha több kiló, és a repülőkön a túlsúlyt forint tízezrekben mérik).

Ennél kellemetlenebb dolog is történt

közvetlenül a nagy út előtt, ez kiderül a felvételből. A videóban a gyerekek egyelőre kevés szerepet kapnak, később várhatóan többet lesznek láthatóak. A TV2 ázsiai valóságshow-jában hét ismert páros kalandjait láthatja majd a tévéző, ötezer kilométert tettek meg a legkitartóbb, legszívósabb játékosok, a stáb és Ördög Nóra a családjával.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Az, hogy idén tavasszal elutaztunk Ázsiába 5 hétre a két gyerekkel, kétség kívül nagy vállalkozás volt. Hogy most elindítjuk az utazásunkról készült vlogot, talán még nagyobb... Egy olyan ajtót nyitunk ki, ami minden eddiginél többet mutat a mi kis világunkból, minden eddiginél intimebb. Biztosan sokan gondolják majd azt, hogy szokatlan tőlünk ez a fajta kitárulkozás, és nem tagadom,

De ugyanakkor túlmisztifikálni sem szeretném a dolgot: ez egy 5 hetes útinapló, nem jelenti azt, hogy mostantól minden percet dokumentálni és közvetíteni fogunk az életünkből" – írta Ördög Nóra. Itt megnézheti videonaplója első részét: