Ragyogóan néz ki a Trónok harca valódi szerelmespárja

Rose Leslie, Kit Harington, Olivier Awards 2016
Rose Leslie és Kit Harington az Olivier Awardson tavaly...
Vágólapra másolva!
Kit Harington és Rose Leslie már jó ideje egy párt alkot, de csak nagyon ritkán jelennek meg kettesben nyilvános eseményen. Most, éppen egy évvel azután, hogy először debütáltak szerelmespárként a vörös szőnyegen, ismét kéz a kézben láthattuk őket – méghozzá ugyanazon a rendezvényen.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca Havas Jonját és Ygritte-jét alakító színészek a sorozat forgatásán szerettek egymásba, még 2012-ben, de akkor állítólag csak egy rövid ideig találkozgattak.

Rose Leslie és Kit Harington az Olivier Awardson tavaly... Forrás: Justin Tallis / AFP

A felek azonban a szakítás után is barátok maradtak, és pár év múlva újra összemelegedtek. 2016 elején több lesifotós is csókolózva és ölelkezve kapta őket lencsevégre az utcán – a mindent eldöntő bizonyíték pedig a londoni Olivier Awards nevű díjátadó ceremónia volt, ahol 2016. április 3-án már egyértelműen egy párként jelentek meg.

A történelem pedig ismétli önmagát: eltelt egy év, és az azóta együtt nyilvános eseményen egyszer sem mutatkozó pár múlt vasárnap megint együtt pózolt az Olivier Awardson.

...Rose Leslie és Kit Harington az Olivier Awardson idén Forrás: Justin Tallis / AFP

A különbség csak annyi, hogy az eseményre ezúttal nem a Royal Opera House-ban, hanem a Royal Albert Hallban került sor, és hogy Leslie csillogó ezüst helyett talpig vörösbe öltözött.