Sissi királynéért még mindig rajonganak a magyarok

sissi
Vágólapra másolva!
A múlt hét legnézettebb filmje meglepő módon nem az RTL Klubon vagy a TV2-n ment, hanem a Dunán: a Sissi című alkotás majdnem 850 ezer honpolgárt érdekelt. A Sas kabaré közel 600 ezer nézőt vonzott, és a top 10-be bekerült két Bud Spencer – Terence Hill főszereplésével készült film is.
Vágólapra másolva!

A 2016-os év utolsó hetében a legnézettebb műsor az RTL Híradó volt, amelyet a Fókusz követ. A Duna TV elég ritkán kerül műsorával a top 3-ba, de Sissnek ez sikerült, december 29-én közel 850 ezer nézője volt. A TV2 legnépszerűbb műsora a vasárnap esti Tények volt, kerek 800 ezer nézőt mért a Nielsen.

Bud Spencer rendületlenül népszerű,

bő 700 ezer kedvelője nézte a Különben dühbe jövünket, a SuperTV2 pedig ezúttal is a Sztárban sztár + 1 kicsi című show-val jutott be top 10-be. Sas József 586 ezer tévézőt érdekelt, ezzel az ATV becsusszant egy műsorával a 14. helyre. Alább az élmezőny:

Forrás: Origo, Nielsen

A köztársasági elnök köszöntője az új év első perceiben került adásba a köztévé csatornáinak műsorán. Áder János újévi gondolatait az M1 és a Duna csatornákon nézték a legtöbben, az M1 csatornán 520 ezren, a Dunán 502 ezren követték a néhány perces ünnepi köszöntőt.

A csatornák heti átlaga alapján jelentős az RTL Klub fölénye, a TV2-t majdnem beérte a Duna TV. A fél éve indult Mozi+ döntetlenezett a Film+ csatornával, utánuk M1, SuperTV2 és Cool a további sorrend.

Forrás: Origo, Nielsen