Klinikán vizsgálják a félmeztelenül őrjöngő színésznőt

2017.01.27. 11:31

A narancsvidék című sorozatból ismert 31 éves színésznőhöz, Mischa Bartonhoz a szomszédok hívták ki a mentőket, amikor furcsán viselkedett a saját háza előtt. Az esetről fotók is készültek, a sztár elmeállapotát jelenleg is vizsgálják.

Még csütörtökön történt, hogy Bartonra nyugat-hollywoodi otthonán kívül, a külső falak előtt találtak, meglehetősen zavart állapotban. Mindössze egy inget és egy nyakkendőt viselt, és amikor sikertelenül próbált átmászni a falon, és hátraesett, azt kiáltozta, hogy istenem, vége! érzem a jelenlétét, nagyon dühös!”. 

A sztár állítólag arról is zagyvált, hogy a saját anyja boszorkány, és hogy az egész világ összekavarodott. A mentősök kiérkezése után a színésznő önként belement, hogy egy közeli kórházba szállítsák, ahol kivizsgálják az elmeállapotát.

Barton egy novemberi eseményenForrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Még nem tudni, Bartonnak ideg-összeroppanása volt-e, vagy valamilyen drog hatása alatt állt, esetleg még súlyosabb a baj. A sztárnak egyébként 2009-ben volt már idegösszeomlása – akkor kényszergyógykezelés keretében ápolták egy pszichiátrián. 

Hatalmas nyomás alatt álltam"  – mondta egy későbbi interjúban az incidensről. Bartonnak az édesanyjával való nehéz viszonya sem újdonság: 2015-ben például kapzsinak nevezte, és beperelte csalás miatt, amiért állítása szerint a menedzserének adja ki magát.  Tavaly azonban úgy tűnt, a színésznő rendbe jött, hiszen nemcsak a Dancing with the Starsban szerepelt, de több vörös szőnyeges megjelenése is volt. Mostani kiborulásáról itt láthatók fotók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK