Selma Blair gyógyszerre ivott, ezért hallucinált és kiabált

Selma Blair
Selma Blair október elején
Vágólapra másolva!
Még júniusban lehetett hallani róla, hogy Selma Blair egy bizarr hisztériát vágott le a Delta Airlines Mexikóból érkező járatán, mivel borral keverte a gyógyszereket. A színésznő már akkor bocsánatot kért a kínos incidens miatt – most egy talkshow-ban újabb adalékokkal egészítette ki vallomását.
Vágólapra másolva!

vallotta be a sztár a The Talk című műsorban. „Hálistennek már jól vagyok. És szerencsére mindenki más is a gépről – ugyanis nagyon romboló élmény volt a számukra" – tette hozzá.

Mint arról korábban mi is írtunk, a négyéves kisfiával és a gyerek édesapjával egy mexikói vakációról hazatérő Blair a gépen olyasmiket kiáltozott egy csak általa látott férfiról, hogy „Megégeti az intim részeimet. Nem hagy enni és inni. Bánt. Meg fog ölni!"

Selma Blair október elején Forrás: Valerie Macon / AFP

de akkor éppen történt valami, ami miatt kiborultam. Így megittam egy pohár bort, és bevettem egy tablettát is, amit kaptam valakitől, és azt hittem, ugyanaz a gyógyszer, amit már korábban is szedtem. De valami teljesen más volt" – részletezte az eseményeket a 44 éves sztár.

Blair azt is elmesélte, hogy számára is „borzalmas és félelmetes" élményt jelentettek a történések, és különösen amiatt érzi kínosan magát, hogy a paparazzók lefényképezték, amikor az incidens után a mentősök elszállították a Los Angeles-i Nemzetközi Reptérről. Az eset hatására egyébként a színésznő azóta teljes mértékben tartózkodik az alkoholtól.