Más csatorna hozza vissza az MTV régi műsorát

Rubint Réka Schobert Norbert Így ne hízz el az ünnepek alatt! Schobert Norbi tanácsai
Vágólapra másolva!
1975-ben kezdett a képernyőn a tévétorna, Idősebbek is elkezdhetik címen. Most annak modern klónját az ATV küldi képernyőre.
Vágólapra másolva!

"Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán most van rá a legnagyobb szükség. Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta, az esti főműsoridőben ad majd a csatorna" – közölte Schobert Norbert a Frizbi vendégeként.

Rubint Réka, Schobert Norbert Forrás: Schobert Norbert

"A szlogenünk mindenféle felhang nélkül egyszerűen ennyi lesz: Magyarország erősödik! Azt gondolom ugyanis, hogy aki minden este szán négy percet arra, hogy felálljon a fotelből, és mozogjon ennyi időt, az nemcsak mentálisan, de fizikai értelemben is erősödni fog" – magyarázta Schobert.

Itthon az Idősebbek is elkezdhetik címmel indult Tévétorna dolgoztatta meg először a nézők izmait: a műsor annak idején igen népszerű volt, és mintegy tizenöt évig – 1975 és 1989 között – ment. Az ötperces tornagyakorlatokat kezdetben Müller Katalin és Bérczi István mutatta be, majd Schmitt Pál felesége, Makray Katalin és három lánya, Alexa, Petra és Gréta is csatlakozott a pároshoz.

Szavazzon!

Szavazzon!

Mozog majd Norbival?