Britney Spears húgának, a szintén előadóművészként tevékenykedő Jamie Lynn Spearsnek Maddie nevű nyolcéves kislánya február elején szenvedett súlyos közlekedési balesetet egy quad utasaként. Fotó bizonyítja, hogy a gyerek most már szerencsére jobban van.

A tragédia akkor történt, amikor Maddie és szülei járműve belecsúszott egy tóba, és Spears és férje hiába próbálták kiemelni a gyermeket a quadból, a biztonsági öv fogva tartotta, így a kicsi több percen át a víz alatt volt.

A kislány nagyon súlyos állapotban, eszméletlenül került a kórházba, sőt most az is kiderült, hogy a helyszínre érkező mentősök szerint pulzusa sem volt.

Legutóbb már arról számolhattunk be, hogy Maddie otthon lábadozik, édesanyja legújabb Instagram-megosztása szerint pedig már barátaival is találkozhatott.

„Maddie még nincs készen arra, hogy visszatérjen az iskolába, de az orvosai lehetővé tették, hogy meglátogassa az osztálytársait, és odaadja nekik a Valentin-napi ajándékokat. Nagyon boldog volt, hogy láthatta a barátait, és megajándékozhatta őket. Nagyszerű pillanat volt ez számunkra, azok után, ami történt" – írta Jamie Lynn Spears a fotó mellé, amelyen a kislányt mosolyogva, édességekkel a kezében láthatjuk.