Biztonságban van a kedvenc sorozata?

Grace klinika
Vágólapra másolva!
Alább pár kasza és újabb évadrendelés a közelmúltból.
Vágólapra másolva!

Biztonságban van a kedvenc sorozata? Meddig megy még a kedvence? Minden kérdésre nem tudunk választ adni, de a Yahoo TV összegyűjtött pár évadmegrendelést és kaszát az elmúlt hetekből. Ezek alapján megnyugodhatnak a Grace klinika hívei (jön majd a 14. évad), a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? kedvelői (érkezik a 3. évad), és ugyanígy a The Middle, a Botrány és az NCIS rajongói is hátradőlhetnek. Utóbbiból még két szezon biztos, ősszel már a 16. jön.

A Grace klinika örök

Szintén megkapta a folytatást a Bob Burger Falodája (amelyből már a nyolcadik évad jön), az Empire, amely döntés senkit nem lepett meg, illetve a Lucifer.

Búcsúzni kényszerül a tévéző közönség a Dr. Csonttól, amely 12 évadot bírt, illetve a Grimmtől, amely hat szezont jegyez. Vége a Reignnek, nem lesz többet Vámpírnaplók.

Vámpírnaplók, itt a vég

Marad viszont a képernyőn Kristen Bell és a The Good Place (ebből csak a bárgyú pilotot láttuk, de talán később feljavult), a Superstore, a nagy siker, a This Is Us, a Crazy Ex-Girlfriend, és a hatodik szezonját gyűri majd idén a Zöld íjász.

Folytatódik a Flash – A villám, a Jane the Virgin, A holnap legendái. Hősökkel találkozhatunk még a Supergirl folytatásában, démonokkal, földöntúli lényekkel pedig az Odaátban, amely szintén nem egy mai darab, hiszen a 13. évadját kezdi majd.

Visszatérnek az Odaát sármőrei

A Metacritic alapján elmondható, hogy a The Mick megkapta a második évadot, a The Royals pedig a negyediket. Az Outlander híveinek sem nyugtatózniuk magukat, jóllehet, szeptemberben jön csak az új évad. A Goliath készítői is agyalhatnak már a 2. évadon.

MTV-nél volt két kasza (Loosely Exactly Nicole, Mary + Jane) a Channel Zero viszont bejött a Syfy-nak, mert még két évadot kapott. A Trollhunters (Netflix) is megkapta a folytatást, jön a második dózis 2017-ben.

Ha már Netflix: a Travelers megkapta a második évadot, a Love pedig úgy örülhetett a harmadik évados döntésnek, hogy a második még el sem rajtolt. A The OA című sorozat sem áll le, jön a második szezon. A Please Like Me (Hulu) viszont kaszát kapott, nem úgy, mint az Amerikai Horror Story, amely jelen állás szerint még 2019-ben is képernyőn lesz.

Nyitva a Titkok könyvtára

A Mozart in the Jungle megkapta az Amazontól a negyedik menetet, a Red Oaks pedig a harmadikat, amely azonban az utolsó is lesz egyben. Nem zár be a Titkok könyvára, a TNT folytatja, jön majd a negyedik évad. A Gyilkos ügyek egy rövidebb évaddal folytatódik, arról meg már cikkeztünk, hogy feltámad a Will & Grace.

A cikk nem ért véget, lapozzon a 2. oldalra!