Egy meztelen férfi bukkant fel a sztárok partiján

Met Gala 2017, Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski a Met gálán. Képünk illusztráció!
Vágólapra másolva!
A sztár- és divatvilág nagyszabású partija, a New York-i Met-gála már hétfőn lezajlott, de a legsokkolóbb eseményéről még csak most érkeztek hírek. Egy brazil performanszművész ugyanis elég komolyan vette az idei tematikai megkötést, azaz a japán avantgárd divattervező, Rei Kawakubo munkássága előtti tisztelgést.
Vágólapra másolva!

Fyodor Pavlov-Andreevich egy üvegfalú kockába zárva érkezett az eseményre, anyaszült meztelenül. A művészt két kísérője húzta el a regisztrációs pontig, de nem ez volt az első bizarr pillanata a sztorinak, hiszen a kockába zárt férfit előtte egy autó csomagtartójából emelték ki.

Emily Ratajkowski a Met-gálán. Képünk illusztráció! Forrás: Nicholas Hunt / Getty Images North America / AFP

A hatás kedvéért a kockát letakarták egy nagy fehér lepellel, hogy csak később leplezzék le. Pavlov-Andreevichnek azonban sajnos nem volt szerencséje, mert mielőtt regisztrálhatott volna, lecsaptak rá a személyzet tagjai és a biztonsági őrök.

De még ez sem volt elég, hiszen miután a művész nem volt hajlandó távozni, tűzoltók vágták ki a kockájából, majd letartóztatta a rendőrség (fehér lepelbe bugyolálva vezették el). Pavlov-Andreevich ellen a kis akció után többek közt közszeméremsértés, birtokháborítás és rendzavarás miatt indul eljárás.

A Met-gála további vicces eseményeiről Elképesztő izgalomba jött a sorozatsztár Madonna látványától című hírünkben írtunk korábban.