Majka kiakadt, mert nem játsszák új dalát a rádiók

2017.11.15. 10:52

Majka úgy érzi, továbbra is mellőzik: hiába nézték meg az elmúlt 17 napban 4 millióan az új dalát a YouTube-on, egyik nagy rádióadó sem játssza.

A rapper nem érti, miért mellőzik a nagyobb rádiók, és miért hallja például a Halott Pénz slágereit a sajátja helyett.

"Most hallottam Halott Pénzék új dalát a rádióban, a Music FM-en. Az enyémet nem játssza egyelőre egyik pesti nagy rádió sem, pedig az elmúlt 17 napban 4 millióan hallgatták meg. Azt hiszem ez egy elég masszív adat ahhoz, hogy sikeresnek tudjuk titulálni. Kérlek titeket, írjátok ide kommentbe azt, hogy kik a programigazgatók a Music FM, a Rádió 1, és a Petőfi rádiónál. Meg szeretném kérdezni, hogy mi a különbség műfajon belül, zene és zene, zenész és zenész között? Mi alapján döntik el kit játszanak és miért? Mi alapján döntik el, hogy kiket nem, és miért? És a játszás alatt nem azt értem, hogy kéthavonta egyszer lemegy a nótánk hétfő hajnalban" - írja a posztban.

Fotó: Mudra László - Origo

Elegem van abból, hogy ha felhozom ezt a témát, akkor azonnal azt mondják, hogy személyeskedek, és másokkal genyózom. Ha velem van baj, azt megértem, mert egy kérdezősködő hülyegyerek vagyok, de ezt annyira amatőr dolognak tartanám, hogy feltételezni sem merném az ilyen pozícióban lévő emberekről ezt.

Személyes sérelem, vagy ellenszenv? Ennek mi köze az üzlethez? Teltházas koncerteket adunk, jól megyünk a neten, szeretnek minket az emberek, biztos vagyok benne, hogy kereskedelmi szempontból hasznosak vagyunk egy rádiónál is... vagyis csak lennénk" - tette hozzá a rapper, aki úgy érzi, diszkriminálnak egyes előadókat a rádióknál. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK