A felzaklatott özvegy ellenére Pintér Tibor turnéra indul a Jimmy-darabbal

Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor
Vágólapra másolva!
Jimmy özvegye hiába borult ki a férjéról készült darabon, Pintér Tibor hamarosan turnéra indul a musicallel. A színész úgy látja, hatalmas siker volt a bemutató.
Vágólapra másolva!

"Azt hiszem, az mindent elmond, hogy a premiert 20 perces álló tapsvihar követte. Természetes, hogy vannak negatív hangok, hiszen maga Jimmy figurája is megosztó volt. Már a kezdetektől tudtam, hogy nem lesz egyszerű darab, ahogy azt is, hogy ha elkészül, akkor bombasikerré válik" - mondta Pintér Tibor Tenya a Blikknek. A szombati premierről Zámbó Jimmy özvegye, Edit asszony sietősen távozott, a családtagok elmondása alapján úgy érezte, hogy megsértették néhai férje emlékét, nem tetszett neki a produkció.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Beszéltem Jimmy testvéreivel, ők maximálisan elégedettek voltak a darabbal. Olvastam és persze, láttam is, hogy Edit asszonyt felzaklatta a darab, de azt hiszem, ez annak tudható be, hogy rég nem látta ilyen intenzíven Jimmyt. Olvasta a szövegkönyvet, nagyon tetszett neki, de nyilván más volt élőben szembesülni ezzel az egésszel. Örülök, hogy érzelmeket szabadított fel a darab, ez volt az egész művészeti vállalkozás lényege" - tette hozzá.