Jennifer Aniston a Jóbarátok feltámasztásáról beszélt

Jennifer Aniston
Vágólapra másolva!
Hiába volt több sikeres filmben, a téma örök. Mit gondol erről az egykori Rachel?
Vágólapra másolva!

Minden idők egyik legsikeresebb szituációs komédiájának hat főszereplőjét rendszeresen nyaggatják azzal, hogy látnak-e esélyt arra, hogy összeálljanak a Jóbarátok szereplői akár egy filmre, akár pár epizódra, akár egy egész évadra. Van, aki nem bánná, más kevésbé akarja, de a legtöbbször kitérő választ adnak.

Forrás: EllenTube

A rajongóknak néha az is elég, ha nem kategorikus „nemet" mond egy színész, és akkor már lehet reménykedni, hogy újra összeáll Rachel, Ross, Chandler, Phoebe, Monica és Joey. Legutóbb Jennifer Aniston elmélkedett picit azon, hogy bármi lehetséges.

A színésznő a The Ellen DeGeneres Show vendége volt, és mondani sem kell, megint előkerült a Jóbarátok összeállásának lehetősége. Aniston nem rázta a fejét, nem mondott nemet, csak azt hajtogatta, hogy bármi lehetséges. Példának azt hozta fel, hogy George Clooney is megházasodott, onnantól kezdve pedig tényleg bármi lehet.

A sorozat 14 éve véget ért, de még mostanában is születnek merész, őrült elméletek vele kapcsolatban, egyet itt olvashat.