Ma már kiesik két ember A Nagy Duettből

A Nagy Duett
Vágólapra másolva!
Este jön az idei évad második show-ja, és a bemelegítő hét után ma már búcsúzni fognak a nézők egy párostól. A Marcellina-Gabo duett végzett a lista végén egy hete, nekik duplán izgalmas lesz az este.
Vágólapra másolva!

„Szerintem nagyon jók voltunk. Utólag motivált, amit a zsűri mondott. Visszanéztem, és egyértelműen jó volt az előadásunk" – bizonygatta Marcellina, aki az Origónak elmesélte, hol járt az elmúlt harminc évben (ugyanis a nyolcvanas években ismert popsztár volt itthon).

Este izgulhatnak Forrás: TV2

Párként Pumped Gabót kapta, akiért lehet. hogy nem rajonganak az idősebb nézők, és ez meglátszott a pontszámokon is. „Rosszul esik, hogy utolsók lettünk, mert beleadtunk mindent. Dupla nyomás van rajtunk" – elmélkedett a realityszereplő, és ebben pont igaza van: náluk rezeg a léc, és nyilván kellemetlen elsőként kiesni egy két hónapig hömpölygő, igen nézett tévéshow-ból.

További hír a produkció tájáról: Rózsa György alaposan megfázott, pár nappal korábban izgult, hogy egyáltalán lesz-e hangja vasárnap, így előzetesen Csobot Adél volt a szóvivője. „Nincs olyan időszak, amikor lehet lazítani, folyamatosan a maximumot szeretnénk hozni, apait-anyait beleadunk" – mondta vigyorogva, Rózsa pedig annyit tudott suttogni rekedten, hogy örömet akarnak szerezni a nézőknek.