Sztárok, akiket örökbe fogadtak

Jamie Foxx
LOS ANGELES, CA - JANUARY 05: Actor Jamie Foxx attends the Premiere of Open Road Films' "Sleepless" at Regal LA Live Stadium 14 on January 5, 2017 in Los Angeles, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Azt gondolnánk, az örökbe fogadott gyerekeknek nehezebb az életben, köztük is vannak azonban olyanok, akik megcsinálták a szerencséjüket, világszerte ismert emberekké váltak. Volt, aki Marilyn Monroe-t szerette volna az anyukájának, más Elvis lányának vagy épp egy idősebb kollégája fiának képzelte magát, de olyan is akadt, aki felnőttkorára összeköltözött a vérszerinti anyjával.
Vágólapra másolva!

Debbie Harry

Forrás: Getty Images/Dave J Hogan

A Blondie szőke énekesnője 2014-ben beszélt az Independentnek arról, hogy négyévesen örökbe fogadták, szerinte ez is egy lehetőség volt arra, hogy határok nélkül, nyitottan tekintsen a világra. Harryvel a nevelőszülei elhitették, hogy különleges, a későbbi énekesnő mégis Marilyn Monroe-t szerette volna az anyukájának, 2011-es száma, a Mother azonban nem neki szól – ahogy nem is a vérszerinti édesanyjának, pedig sokan ezt hitték akkoriban.

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy újabb hírességet, akit nem a vérszerinti szülei neveltek!