Profi tolvaj lett a bájos színésznőből

IFP's 27th Annual Gotham Independent Film Awards - Red Carpet GettyImageRank2 People HORIZONTAL SMILING USA New York City One Person Photography Carla Gugino Arts Culture and Entertainment PORTRAIT Attending Gotham Awards Independent Feature Project ACTRE
NEW YORK, NY - NOVEMBER 27: Actress Carla Gugino attends IFP's 27th Annual Gotham Independent Film Awards on November 27, 2017 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for IFP/AFP
Vágólapra másolva!
Carla Gugino visszatér a képernyőre, a Cinemax egyből sorozatot rendelt az új projektjéből.
Vágólapra másolva!

A Cinemax egyből, a pilot bekérése nélkül egy teljes évadot megrendelt a Jett-ből, egy akciósorozatból, amelynek Carla Gugino a főszereplője és az egyik producere.

A széria középpontjában egy profi női tolvaj (Gugino) áll, aki a börtönből kikerülve rögtön veszélyes bűnözők markába kerül, arra kényszerítik, hogy megint nagystílű rablásokat hajtson végre.

Carla Gugino Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Gugino olyan sorozatokból lehet ismerős, mint A küszöb, a Törtetők, a Kaliforgia vagy a Wayward Pines, a mostani projektet jegyző Sebastian Gutierrezzel az Elizabeth Harvest című filmen dolgozott már együtt.