Véget ért A Nagy Duett, megvannak a győztesek

2018.06.03. 21:47

Négy párossal rajtolt vasárnap este A Nagy Duett döntője, a műsor közben elbúcsúztak Kollányi Zsuzsitól és Kamarás Ivántól, ők végeztek a negyedik helyen.  Ezen az estén csak a nézők szavaztak, a zsűri szóban értékelt, a hatodik szériát pedig Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte.

Csobot Adél és Rózsa György, Horváth Tamás és Balázs Andi, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván, valamint Takács Nikolas és Tápai Szabina állt színpadra az utolsó élő show-ban.

A versenyzők több körben is megmutatták magukat, felhangzott a Száguldás, Porsche, Szerelem, a Fekszem az ágyon, a Rómeó és Júlia-musical betétdala és Aretha Franklin Respectje is - majd a párosok a profi tag egy-egy dalával álltak színpadra.

A Nagy Duett Hivatalos Oldala (@tv2anagyduett) által megosztott bejegyzés,

A második körben először swingtől zengett a stúdió, ugyanis Csobot Adél Swing-hatás dalát Rózsa Györggyel adta elő, majd Kamarás Iván Majka szerepét vehette át Kollányi Zsuzsi mellett, akik a Valahonnan című számot énekelték el. Balázs Andi és Horváth Tamás a Meggyfa című dalt adták elő, majd a Rád Hangoltam című dalt adta elő Tápai Szabina és Takács Nikolas a második kör zárásaként.

Ezt követően Liptai Claudia felfedte, hogy a két kört összesítve hogyan állnak a szavazatok, a  fantomképek alapján a negyedik 16,1, a harmadik 16,35, a második 16,66, az első pedig 18,09 ponttal állt - ekkor derült ki, hogy a nézői szavazatok alapján Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván végzett az utolsó helyen, tőlük a show közben búcsúztak el.

A három versenyben maradt páros jött egy újabb körrel, a korábbi adásokban felhangzott dalokból válogathattak - a produkciók végén továbbra is szóban értékelte őket a zsűri, mindenkit megdicsértek. Kasza Tibi elmondta Rózsa Györgynek, hogy hiába 70 éves, 20 évet simán letagadhatna, Pápai Joci Balázs Andit méltatta, Csobot Adél pörgése mindenkit lenyűgözött, de Tápai Szabináék is odatették magukat a hajrában.

A cikk folytatódik, a győztesekről a második oldalon olvashat! Lapozzon!

Előző
  • 1
  • 2
Következő