Kiakadt a színésznő, hogy semmibe veszik a problémáját

2017 iHeartRadio Music Festival - Night 2 - Red Carpet GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities MUSIC MUSIC FESTIVAL topics topix bestof toppics toppix
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 23: Lili Reinhart attends the 2017 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 23, 2017 in Las Vegas, Nevada. Sam Wasson/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Lili Reinhart színésznő több dühös posztban bírálta azokat, akik azt gondolják, hogy ha a többiek szemében csinos, akkor már nem is lehet baja a testével.
Vágólapra másolva!

A Riverdale színésznője, Lili Reinhart szerint az is body shamingnek, vagyis a test kigúnyolásának számít, ha azt mondjuk valakire, hogy normálisan néz ki, esetleg kimondottan csinos, így semmi oka nincs rá, hogy elégedetlen legyen a saját testével.

Lili Reinhart Forrás: AFP/2017 Getty Images/Sam Wasson

A színésznő úgy véli, soványan és kövéren, vagy mások szemében csinosan is érezheti magát bizonytalanul valaki, nem szabad bagatellizálni a problémát. Sőt, szerinte a zavar csak nagyobb lesz, ha az ember azt érzi, hogy nincs joga a saját problémájához.

Mindezt egy sor posztban osztotta meg a Twitteren, íme: