Tatár Csilla elárulta, miért mondott igent a TV2-nek

Tatár Csilla
Vágólapra másolva!
Tatár Csilla amint meghallotta, hogy a Csak show és más semmi!-ben a teljesítmény lesz a központban, rögtön elkezdte izgatni a fantáziáját a műsor – elárulta, miért mondott igent a felkérésre.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, Tatár Csilla visszatér a TV2 képernyőjére, a Csak show és más semmi című új műsor egyik szereplője lesz. Egy új videóban arról mesél, hogy miért mondott igent a csatornának, mi tetszett meg neki a formátumban.

Forrás: Instagram - Tatár Csilla

„Én rettenetesen szorongó ember vagyok, egy darabig próbáltam rajta változtatni, de most már nem. Én ilyen vagyok, és kész, megtanultam kezelni a saját szorongásaimat. (...) Itt nagyon fontos, hogy jó legyen az állóképességed, hogy koncentrálni tudjál, hogy kitartó legyél, hogy tudjál küzdeni, és ezek mind olyan dolgok az életben, melyek nekem is fontosak. Mikor meghallottam, hogy a teljesítmény itt nagyon fontos tényező, attól kezdve elkezdte izgatni a fantázimat, hogy mi ez a műsor. A casting után azt éreztem, hogy én ezt nagyon szeretném” - mondta.

Mint mesélte, nagyon izgul, mivel eddig mindig a komfortzónáján belül maradt, nem mozdult ki onnan soha.

„Csak olyan műsorokat vállaltam el eddig, ahol nagyon komfortosan éreztem magam. Kérdeznem kellett, műsort kellett vezetnem, interjúkat kellett csinálnom, na, hát ez nem az.”