Súlyos sérülést szenvedett Szandi

tv2 őszi sajtóesemény
Szandi vidáman pózolt
Vágólapra másolva!
Szandi mintegy hatméteres magasságban légtornászmutatvánnyal készül a Csak show és más semmi első élő show-jára. Az egyik próbán túl szigorú volt magával, komoly sérülést szerzett.
Vágólapra másolva!

„Ezt a mutatványt hosszú idő után is csak fájdalommal lehet bemutatni, mert a csukló extrém terhelésnek van kitéve alatta, ráadásul nekünk erre nagyon kevés időnk van. Minden próba után rövid szünetet kell tartani, mert óriási megterhelést jelent.

Mivel elég maximalista vagyok, és szeretném tökéletesre kidolgozni ezt a részt is, a mutatványt egymás után többször is elpróbáltam, aminek csúnya és fájdalmas eredménye lett. Szerencsére nagy baj nem történt, a produkciót az első pénteki show-ban be tudjuk mutatni, addig pihentetem a bokámat” –mesélte az énekesnő a Borsnak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Otthon sokat nézi a próbák felvételeit, a férje nagyon félti, és a gyerekei is tudják, hogy mennyire kitartó és önfejű. „Ha pár évvel fiatalabb lennék, az éneklés mellett szívesen lennék légtornász. Azért is fontos nekem ez a produkció, mert korábban ugyanez volt az édesanyám vágya, sajnos neki nem adatott meg, ezzel is előtte szeretnék tisztelegni” – tette hozzá.