Megalázták Pintér Tibort, leordibálta Németh Kristóf fejét

2018.10.30. 21:02

A Legbátrabb Párosban véget ért a jópofizás, Pintér hangját felemelve oktatta ki egykori szövetségesét, Németh Kristóf pedig nem az a fajta, aki könnyen lenyeli, ha kamerák előtt rendre utasítják, mint egy taknyos kölköt.

A TV2 Máltán forgatott valóságshow-jában, a Legbátrabb Párosban véget ért a nagy harmónia a triumvirátus tagjai között, kiderült, hogy törékeny a béke, amikor egy memóriafeladat alatt a szövetségesek nemhogy nem figyeltek Fridára és Tenyára, hanem nevetgéltek vígan. „Eljött nálam is a cérnaszakadás. nagyon megsértődtem, nagyon rosszul esett, hogy nem figyelnek rám... ránk. Megalázó helyzetben éreztem magam” – mondta a második feladat után Pintér Tibor Tenya, és ezzel utolsó helyre kerültek. Ekkor a színész már akarta tovább alakítani a jópofa, bohém figurát, inkább mogorván, némán, ingerülten nézett maga elé.

Nézzen sok friss képet! Klikk a fotóra!Forrás: TV2

„Magyarország egyik legsikeresebb színházának vagyok az igazgatója” – folytatta Pintér, de ebben a megállapításban azért volt valami megmosolyogtató. „Nem figyeltetek rám és a páromra! A barátnőm nem hülye, én meg nem vagyok rossz énekes, ahogy mindennap sokszor elmondtátok” – magyarázta, de amikor Németh Kristóf közbe akart szólni, rárivallt: „Hadd mondjam végig!” Erre az egykori Kertész Géza rászólt, hogy ne kiabáljon, de erre Pintér csak jobban felpaprikázódott, láthatóan fájt neki, hogy kinevették őket, és ráadásul tökutolsók is lettek az adott feladatban.

„De kiabálni fogok! Nem kritizáltam soha a versmondásaidat, vagy Réka produkcióit. Van a humornak egy végfoka. Az nem volt humoros, hogy fetrengtetek a röhögéstől!” – hangoskodott Tenya. Németh hüledezve nézett a lakótársra, majd egy miniriportban elmondta, hogy igencsak meglepte, hogy Tenya fölemelte a hangját, és rendre utasította. Ez volt a pont, ahol a legnagyobb önuralomra volt szüksége a reality során, magyarázta. Később még összezörrentek, mert a volt Barátok közt-szereplő azt állította, hogy az ő környezetében senki nem kiabál, ezt Pintér kamunak minősítette, hiszen a színház nem a visszafogott, introvertált emberek terepe.

Kiesők is voltak az adásban, innen kiderül, kik mentek haza.

Friss cikkeink