Tóth Vera kétségbeesett, segítséget kér

2018.12.03. 10:16

December másodikán, éjjel szökött el Carlos az énekesnőtől, aki azóta is nagy erőkkel keresi.

Tóth Vera közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, kétségbeesve keresi kutyáját, akit több fotóról is ismerhetnek a követői.

"Különös ismertetőjele az, hogy egy bivalyfejre hasonlító fehér szőr, gallér van a mellkasán, kicsit félős, de a zord kinézet ellenére jámbor kutyus. Chip van benne. Budaörs Frankhegy tetején, a turista útvonal mentén a turistaház alatt, a Csillebérci erdőben indulhatott el, ki tudja merre..." - írta oldalán.

"Az egyik francia bulldogom is elszökött, de ő meglett a Normafánál (innen 7,3km), a chipje alapján hívtak fel. Kérem, ne kezdjük el, a "hogy tudott kimenni?" Vagy a "miért nem figyelek jobban?" mondatokat, mert nem olyan régóta lakunk itt, és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás. Velem a kutyák teljes értékű családtagként élnek, fűthető kutyaházuk van, teljes komfort, aranyélet, többnyire bent vannak velem a házban. Kérem, ha valaki látta Carlost, hívja a +36706647462 számot. Természetesen jutalmat kap a megtaláló, nyomravezető" - zárta a bejegyzést, és azóta több fórumon is közzétette, hogy eltűnt a kutya.

A legfrissebb hírek szerint Budakeszin látták.

 

TOVÁBBI CIKKEK