Tóth Vera kétségbeesett, segítséget kér

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
December másodikán, éjjel szökött el Carlos az énekesnőtől, aki azóta is nagy erőkkel keresi.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, kétségbeesve keresi kutyáját, akit több fotóról is ismerhetnek a követői.

"Különös ismertetőjele az, hogy egy bivalyfejre hasonlító fehér szőr, gallér van a mellkasán, kicsit félős, de a zord kinézet ellenére jámbor kutyus. Chip van benne. Budaörs Frankhegy tetején, a turista útvonal mentén a turistaház alatt, a Csillebérci erdőben indulhatott el, ki tudja merre..." - írta oldalán.

"Az egyik francia bulldogom is elszökött, de ő meglett a Normafánál (innen 7,3km), a chipje alapján hívtak fel. Kérem, ne kezdjük el, a "hogy tudott kimenni?" Vagy a "miért nem figyelek jobban?" mondatokat, mert nem olyan régóta lakunk itt, és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás. Velem a kutyák teljes értékű családtagként élnek, fűthető kutyaházuk van, teljes komfort, aranyélet, többnyire bent vannak velem a házban. Kérem, ha valaki látta Carlost, hívja a +36706647462 számot. Természetesen jutalmat kap a megtaláló, nyomravezető" - zárta a bejegyzést, és azóta több fórumon is közzétette, hogy eltűnt a kutya.

A legfrissebb hírek szerint Budakeszin látták.