Szépséges és kemény csajokat visz Dominikára a TV2

2018.12.13. 12:30

Január 2-án indul a TV2 új extrém sportrealytije, az Exatlon Hungary, Palik László vezetésével. A Bajnokok csapata teljes, Miló Viktória profi ökölvívó-világbajnok, Rákóczi Renáta kick-box világbajnok, Vass Dóra harmincnyolcszoros magyar bajnok tornász, és Gelencsér Tímea Európa-bajnoki ezüstérmes show-táncos csatlakozik Fodor Rajmund, Dombi Rudolf, Ungvári Miklós és Bereczki Krisztián mellé.

Különleges küzdelem veszi hamarosan kezdetét az Exatlon Hungary-ben. A műsor egy egzotikus kalandreality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civil sportemberek hírességekkel, olimpiai bajnokokkal, világbajnokokkal csapnak össze a parkourokon, azaz a szabadtéri akadálypályákon. A Bajnokok csapatának férfi tagjaihoz, Fodor Rajmundhoz, Dombi Rudolfhoz, Ungvári Miklóshoz és Bereczki Krisztiánhoz csatlakoznak a női bajnokok is, akik szintén elszántan készülnek a nem mindennapi megmérettetésre.

Miló Viki remek képeiért klikk a fotóra!Forrás: tv2

A Bajnokok csapatát erősíti Miló Viktória profi ökölvívó-világbajnok, négyszeres címvédő, Európa-bajnoki bronzérmes, négyszeres magyar bajnok, tizenegyszeres all style karate- és kétszeres kungfu-világbajnok. Szintén a Bajnokok színeiben küzd majd Rákóczi Renáta kick-box világbajnok.

Gelencsér TímeaForrás: tv2

A küzdősportok bajnokai mellett versenybe száll Vass Dóra harmincnyolcszoros felnőtt ritmikus gimnasztika magyar bajnok is. A Bajnokok csapatának negyedik női tagja Gelencsér Tímea Európa-bajnoki ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes show-táncos, a Fitness Woman országos bajnoka.

Az Exatlon Hungary Bajnokok csapata ezzel teljes, hamarosan pedig az is kiderül, hogy kik alkotják a Kihívók csapatát a január 2-án induló műsorban, melynek győztese 20 millió forintos fődíjjal térhet majd haza.

Miló Vikiről itt talál képgalériát.