Király Linda erőre kapott

Király Linda ad interjút 2016 szeptember 13-án Király Linda ad interjút 2016 szeptember 13-án
Vágólapra másolva!
Király Linda mindent megtesz, hogy visszanyerje régi alakját: személyi edzővel tornázik, infrabiciklizik, vibrációs tréninget végez, a barátnőivel a szabadban mozog, és a stresszt is igyekszik minél jobban kiűzni az életéből.
Vágólapra másolva!

Az agyalapimirigy-adenoma teljesen leterítette az énekesnőt a lábáról, nagyon sokáig nem volt energiája ahhoz, hogy bármiféle sportba belekezdjen, de most, hogy megtalálták a probléma forrását, és megkapta a megfelelő egészségügyi kezelést, újra sportolni kezdett.

"Éveken keresztül nem volt energiám semmihez az egészségügyi állapotom miatt. A betegség ezenkívül totálisan felborította a hormonháztartásomat, a pajzsmirigy-alulműködés csak az egyik tünet volt, ehhez jött az alvászavar, a hajhullás" - mesélte a hotnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekesnő nem csak a rendszeres mozgásra figyel, de arra is, hogy kiszűrje a stresszt az életéből: napi 10-10 percet tölt meditálással. Hazaköltözött Amerikából Budapestre, és még barátjával is szakított, hogy csak önmagára tudjon ebben az időszakban koncentrálni. "Úgy éreztem, muszáj befelé, csak magamra figyelnem, hogy rendbe hozzam az egészségemet. Nagyon tudok szeretni, egy kapcsolatban hajlamos vagyok arra, hogy minden energiámat és erőmet a páromra fordítsam, hogy neki jó legyen" - árulta el.