Magyarázkodik Jolly barátnője a zenész tönkrement házassága miatt

Jolly
Vágólapra másolva!
"Olyan dolgok kerültek napvilágra, amelyek nem igazak!" - jelentette ki a Mokkában Jolly, ahova új párja, Barbara és fia, Szilveszter is elkísérte.
Vágólapra másolva!

Jolly új párja állítja, nem ő robbantotta szét a mulatós házaspárt, mikor megismerte a zenészt, akkor ő már nem Suzyval élt, túl voltak a szakításon. Barbara nem érti, miért támadják sokan mégis a pár válása miatt. "Nem tettem semmit, én nem egy harmadik személy vagyok, aki miatt szétrobbant a kapcsolatuk" - mondta a Mokkában. "Ami még fontos, és a fiam is tudja bizonyítani, hogy amikor én elköltöztem otthonról, a fiammal egy közös házba költöztem össze, és akkor még nem is ismertem Barbarát. Azt sem tudtam, hogy ő létezik" - tette hozzá Jolly.

Azt a hírt is cáfolják, hogy fia vette át Suzy szerepét a fellépéseken, Szilveszter csak a hangosítást végzi édesapja koncertjein. "Ha ott vagyok a koncerten, és kéri a közönség a közös dalunkat, akkor felmegyek, és előadjuk, de semmi más. Én szóló karrierbe kezdtem" - mondta Jolly fia.

Azt is tisztázták, hogy az idei bulikat biztosan megtartják, együtt állnak színpadra az előre leszerződött helyszíneken. Legutóbb azért lépett fel egyedül Jolly, mert Suzy autója lerobbant útközben, és nem ért oda a fellépésre, de ez nem jelenti azt, hogy többet nem énekelnek együtt, a munkakapcsolat továbbra is megmarad köztük.