Nem fürdik, smucig, fogat sem mos - alkalmazottak pletykáltak világsztárokról

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
A gazdagok, hírességek, világsztárok kis belső világa mindig izgatta a nagyközönséget, így a róluk érkező pletykák is érdekesek. Lehet, hogy van ezekben valami igazságtartalom, de az is elképzelhető, hogy csak egy kirúgott takarítónő terjeszti bosszúból, úgyhogy ne vegyük készpénznek, amit mondanak.
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Belfa / Mega

Róla az a mendemonda, hogy ugyan fogai a fontos eseményeken ápoltnak tűnnek, nem a szájhigiénia nagy híve. Úgy hírlik, csak heti háromszor mos fogat, a többi napon valami ruhadarabbal tisztogatja a fogfelületet, legalábbis a mondagiza.com szerint.

Lady Gaga

Forrás: AFP/Angela Weiss

Egy korábbi pletyka szerint annyira nem bírta a magányt, hogy egy asszisztensét arra kényszerítette (nyilván busásan megfizetve), hogy végig vele legyen a hét minden napján, minden percben. Sőt, még éjjel, az ágyban is.

Kristen Stewart

instagram.com/kristenstewartx

Láncdohányos hírében áll, korábbi ismerősei szerint folyamatosan pöfékelt, mint egy gyárkémény. Egy takarítónője arról panaszkodott, hogy a háza körül is sok volt az eldobott csikk, de még a hűtőszekrényben is talált ilyet.

Charlize Theron

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

Róla egy volt alkalmazottja nem mondott sok szépet, szerinte akkor, amikor őt alkalmazta, a színésznő nem szólt egyáltalán hozzá, a takarítónőhöz, ő sem beszélhetett az úrnővel, de Charlize Theron még csak rá sem nézett. A kommunikáció állítólag kis cetliken zajlott, ha volt kérdés, hát leírták.

Julia Roberts

Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz

A médiaeseményeken mindig sugárzó, csinos színésznőről az a pletyka, hogy az átlagos hétköznapokon már nem annyira tisztaságmániás. Legalábbis úgy hírlik, hogy a napi fürdést, a zuhanyt kihagyja.

Christina Aguilera

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Róla azokból az időkből vannak sztorik, amikor Jordan Bratman felesége lett. Állítólag a szexuális együttlétek előtt Dom Pérignon pezsgőt rendelt behűtve, másnap reggel pedig a személyzet néha nagyot nézett: volt, hogy szexi ápolónő jelmez, máskor csábos szobalány dressz hevert a földre dobva, tán egy éjszakai hancúrozás kellékeként.

Lapozzon, még nincs vége a cikknnek!